Op weg naar de watervallen van Clearwater
11 en 12 juni,
Vanmorgen om 08.30u opgestaan, gedoucht ( was dit keer eerder dan John klaar maar er stond gelukkig geen hert, net als gisterenmorgen). Na het ontbijt zijn we vertrokken richting Clearwater. Het was weer een geweldige mooie tocht, we hebben van veel mooie vergezichten en meren mogen genieten. Er werd diverse keren gewaarschuwd voor Moose dit is het Canadese woord voor Eland. Wij moesten een jaar geleden ook oppassen voor Moos. Maar dat schrijf je anders en dat was een kreet tijdens het Fam. Weekend: 'houdt de tafel vast daar komt Moos'. Hè Gerard!!
Wat een prachtige route, dat kwam dan ook nog eens door het prachtige weer. De 320km waren sneller voorbij dan de 320km die we van Banff naar Jasper hebben afgelegd. Dus zie je maar, dat het weer een grote invloed heeft.
Op de camping aangekomen, hoorden we dat we internet hadden. Alweer een pluspunt. John als allereerste alles voor de bbq klaargemaakt. Tijdens het pimpen van de foto's hoorden we druppels op het dak van de camper, meteen alles bijelkaar in een plastic zak gedaan dan maar morgen bbq en vanavond een pizza. Jammer maar er zit niets anders op. Om 21.00u lagen we alweer in ons mandje.
Toen we vanmorgen wakker werden scheen het zonnetje. Heerlijk, alweer een mooie dag voor de boeg. Meteen geprobeerd de kids te bellen. Maar geen kontakt, dan maar naar de receptie en daar hoorden we dat ze alleen internet hadden en geen WIFI. Dit was niet wat we wilden. Omdat we toch naar de VVV wilden om te informeren waar de watervallen lagen en hoe we daar naar toe moesten rijden. Trouwens een ontzettende goede informatie die we kregen, terloops gevraagd en laten die nu wel WIFI hebben. We kregen het password en konden meteen bellen. Mark was thuis en ook even gezellig gebabbeld met Diego. Paco loopt en dat zagen we op een filmpje dat Mark stuurde. Hierna op naar de watervallen. Prachtig wat een natuurgeweld, dat zullen jullie wel zien op de foto's. Na deze natuurwonderen bewonderd te hebben terug naar de camping in Clearwater. Hier troffen we Zwitserse buren waar we gezellig mee hebben verteld. Vanavond wel kunnen bbq 'heerlijk gekookt Johnie'. Weer op tijd in het mandje en hopelijk morgen weer zo'n fijne dag.