Back to Basic met onze camper naar een camping met 1 ster!
16 en 17 juni
Vanmorgen werden we om 08.50u wakker. VERSLAPEN! En dit nog wel op vaderdag. Om 09.00u zit Mireille te wachten om te kunnen feliciteren en om internet te hebben moeten we bij de receptie zijn. Toch maar even met ons gekochte apparaatje proberen. Maar neen, wij horen haar wel, maar zij ons niet. Vlug de korte broek en shirt aan en naar de receptie. Hier lukte het wel, al was het kontakt niet geweldig. Maar feliciteren kon zij wel. Om 1000u zou Sandra klaarzitten. Vlug maar eerst douchen en om 10.00u weer naar de receptie. Nu was het kontakt beter. Gelukkig. Van Mark was een felicitatie-mail en zo zie je maar weer, als vader word je toch niet vergeten ook al ben je iets verder weg. En.... Zoals john zei, iedere vorm van aandacht doet je goed.
Hierna terug naar de camper, ontbeten, afgewassen en alles in de kastjes opgeruimd, want alles moet wel vaststaan, anders krijg je breuk en dat worden dan extra kosten. Dit heb ik in de caravan niet, daarin heb ik mepal staan ( een soort plastic). Hier in de camper staat aardewerk en glazen. Heb van thuis uit een rol foam meegenomen en de kastjes ermee belegd en nog.... Een glas en een kommetje kapot en uit 2 bekers enkele stukken. Nu heb ik deze ook maar vastgezet in bakken met foam zodat ze niet meer van de plaats kunnen, want niet alle wegen zijn zonder kuilen.
Vandaag was de camping niet zo heel ver. Het waren maar ca. 100km. Een nieuwe camping in een park, waar de Thompson rivier langs loopt. EN....EEN.....HOUT!!!
ALS ONZE HOUTBOND HIER ZOU BIVAKKEREN, ZOUDEN ZE ER EEN SLAATJE KUNNEN UITSLAAN. KAPPEN EN VERKOPEN.
Je kunt hier 4 of 5 kleine stammetjes kopen om te funkelen: 8 dollar en dat doen de Canadezen maar wat graag. Vanmorgen om 09.00u zaten ze al rondom de brandende vuurkorf te ontbijten. Dit is hun lust en hun leven.
Vanaf deze camping kun je alleen over de boomstammen naar het water lopen. Ik zal proberen er morgen een foto van te maken.
Vanmiddag nergens meer naar toe gegaan alleen over de camping gelopen. dus weer een rustige dag ervan gemaakt en vanavond weer op tijd in het mandje.
Na gisteren redelijk op tijd (22.30u) in het mandje te zijn gaan liggen, was John weer vroeg wakker. Om 07.30 met de kippen op dus moest Ria het ook geloven. Niks geen koffie maar een duwtje in de richting van de douche. Deze camping heeft vlgs ons maar 1 ster en aan de douches en toiletten te zien misschien nog minder. Ze waren waarschijnlijk net gepoetst toen wij kwamen, het water was lekker warm en voor de rest doe je de ogen dan maar dicht.
Onze ijskast leek wel een echoput dus daar moest echt iets bij. Op naar een WallMart ca. 25km terug. Hier verdwaal je bijna in en je moet goed de bordjes in de gaten houden om te weten waar alles staat. John ging weer eens op zoek naar bbq. Die van ons ligt al op het stort in de Rockies en die op de camping staan zijn zo groot, dat je een zak kolen kwijt bent, alleen voor een paar stukjes vlees. Dan is bbq wel leuk, maar ook duur. Ja, hij heeft er een gevonden. Dus..... vanavond bbq- time en als het lukt met echte hamburgers. Bijna alles hebben we gevonden, nu terug naar de camper daar alles opgeborgen en nu even ca. 20 minuten doorrijden om te kijken waar we morgen op de boot zullen gaan.
Nu zitten we heerlijk aan de koffie, terug op de 1 ster camping, waar John de bbq in elkaar heeft gezet. Straks wordt deze dag al bbq- end afgesloten en morgen om 08.00u vertrekken we naar Vancouver- eiland naar de plaats Nanaimo waar onze volgende camping is.